Reclame care ma calca pe NERVI 2


Adevărul este că dacă nu mestec Orbit o zi îmi distrug limba, dinţii, testiculele şi rinichii, astfel încât dacă mă duc la bulgari nu au ăia ce să scoată din mine ... pentru că aşa merge vorba în sat... cică unu a fost răpit de 1 Mai acu' la bulgari ... a fost plătită răscumpărarea pentru el însă pachetul a fost livrat fără un rinichi ;) .
Aşa că iubiţi-vă rinichii, ficaţii şi vezica pentru că nu ştiţi când le căutaţi pe Ebay doar ca să vă simţiţi "întregi" din nou ;)

Să revenim la ale noastre : De când nu mai există idei bune de advertising fraţilor ? Am ajuns să punem răzătoarea în reclama la Orbit fără să avem măcar tupeul să arătăm o picătură de sânge? Vrei să fii unic, inovator şi alte adjective binevenite pe piaţa publicitară ? Păi atunci ia atitudine şi scoate o reclamă îndrăzneaţă care să fie interzisă de CNA şi să umble piratată pe 220, Trilulilu şi Youtube cu sute de mii de vizualizări ... atunci să vezi creşteri la vânzări ;) ... nu mai aruncaţi banii aiurea pe blocarea priveliştii săracilor oameni care sunt pricopsiţi cu un apartament în intersecţiile aglomerate din oraşe .

Niciun comentariu: