Sunt tânăr doamnă, tânăr!


Sunt tânăr, deci ... plătesc . Dintr-un salariu de 1780 de lei, 510 îi dau statului ... de ce ? Păi altfel cum aş putea plăti accizele la benzină .... aaaa pardon alea le plătesc oricum la fiecare litru cumpărat, care s-a făcut 4,6 lei apropo.
Ok, atunci înseamnă că plătesc atât de mult pentru a beneficia de asigurare de sănătate ... aaa pardon, în spitale fără 100 de lei nici femeia de serviciu nu te bagă în seamă.
Înseamnă că plătesc lună de lună pentru ce?
Pentru salariile senatorilor? Delegaţii? Campanii electorale? Chiriile parlamentarilor? Maşinilor lor de serviciu?


Pentru ce ?


Ştiu că sunt un caz fericit ... dar ceilalţi care o duc mai rău decât mine oare mai încearcă să-şi facă un calcul la un credit imobiliar? În momentul în care în casă intră 2000 şi ceva de lei lunar, îşi permite careva să plătească o rată de 2000 de lei pentru a sta într-o casă care la prima ploaie se inundă şi rămâne fără acoperiş? Într-un apartament de carton din care se aud până şi scobiturile în dinţi? I don't think so!

Şi mai mişto ... stai în chirie, abia te descurci să îţi plăteşti toate dandanalele lunar şi să încerci să trăieşti decent , până când vine proprietarul şi îţi spune că vinde apartamentul şi că într-o lună să îţi găseşti o altă locuinţă. Acum trebuie să cauţi ceva cât de cât decent şi să te pui pe strâns bani de la prieteni, rude pentru a strânge suma necesară celor două luni de avans la închirierea unui apartament .

Încep uşor uşor să devin mai irascibil ... dar ... viaţa e frumoasă! Iubesc ..., sunt iubit ... şi aştept să vină cineva şi să-mi spună un banc, poate aşa o să uit pentru 30 de secunde de lucrurile de mai sus :)

6 comentarii:

Adrian Costea spunea...

pfooaaaa... bestial skinul blogului. Incep sa cred ca al meu e hyper-trist.

Adrian Costea spunea...

da' lasa, tu sa fii sanatos, ca n-a murit nimeni de foame - moama ce replica de kkt. Voiam sa te consolez. Tu sti ca gestu' conteaza.

Ionut spunea...

:) normal :D mc :)

Glory Box spunea...

Mai, eu bancuri nu prea stiu, dar asa cum faci si tu iti trimit un zambet prin posta. Sper sa fie primit :)

Anonim spunea...

Statusurile manelistilor pe Yahoo Messenger - Pe turbosistem (available) - Numar bani (busy) - la Miss Piranda (stepped out) - Intorc caseta si vin (be right back) - Imi astept dedicatia pe Taraf (not at my desk) - Ascult muzica la telefon (on the phone) - Dusmanii pandeste (invisible to everyone) - Blestem si plang (offline).

here you go, honey! enjoy

Ionut spunea...

Haha , thanx for the smyles you gave me guys, I feel much better :D