Apel la estrogen!



Doamnelor si domnisoarelor, nu mai pot rezista si trebuie sa va spun ca intr-o zi o sa ma arunc in fata unei masini conduse de dumneavoastra numai sa vad daca ma observati.

Eu inteleg ca sunteti concentrate la masina din fata dumneavoastra pt a conduce cat mai corect posibil, dar acum o sa va spun un secret ..... shhhht sa nu spuneti nimanui ... exista si stanga si dreapta, exista oameni care stau de 15 min si asteapta sa intre pe sosea, sa iasa din parcari, sa faca stanga si ar fi frumos sa ii bagati si pe ei in seama din cand in cand ;)

Nu in ultimul rand vreau sa va acord un "crash course" in invatarea folosirii mainii drepti in forma de salut.

Da ! Mana dreapta este cea cu care schimbati viteza, este cea cu care manevrati rimelul la semafor, chiar acea mana poate fi folosita si atunci cand cineva va da voie sa iesiti din parcare, sa faceti stanga s.a.m.d. Chiar daca stiu ca " toate lucrurile vi se cuvin " ar fi frumos din cand in cand sa mai apreciati si voi un gest, ca doar nu sunteti singure pe soselele astea de rahat din Romanica.

Mana stanga se foloseste in manevrarea volanului, in principiu, dar spre surprinderea dumneavoastra pana si aceasta poate fi folosita in acceptarea scuzele unui sofer grabit sau in multumirea unui mic favor care este posibil sa nu-l mai primiti NICIODATA daca o tineti tot asa .

Sper sa nu ma injurati asa cum faceti de fiecare data cand vedeti pe cineva care va face flashuri in speranta ca-l lasati si pe el sa treaca, ci doar sa tineti cont de acest sfat prietenesc al unui partener din trafic.

PS: Exista exceptii, dar acele exceptii nu se vor enerva la vederea acestui articol :)

Niciun comentariu: