Fii diferit!


Imi bateam capul sa scot ceva special cand am pornit bloggareala prima data, sa fiu unic desi nu aveam cum, pt ca orice ai gandi in momentul asta fii sigur ca si altcineva se gandeste la acelasi lucru in aceeasi nanosecunda.
Am stat de vorba cu cineva care mi-a spus : " Nu are rost sa intru pe bloguri pentru ca toate imi dau aceeasi stare de melancolie, toti se plang de ceva, toti sunt pesimisti, totul e intunecat cum sunt si filmele romanesti in ultimul timp" si adevarul asta e ... de cand n-ati mai vazut o comedie buna romaneasca ? Dar buna sa fie , nu incercari de filme cum fac cei de la Vacanta Mare, eu de la seria Brigada Diverse, Nea' Marin Miliardar, Operatiunea Monstrul, nu prea am mai vazut nimic care sa ma binedispuna complet .
Asa ca am inceput sa fac un pic de caterinca, sa imbarlig fructele pana iese o musaca umpluta cu votka si degeaba, fiindca incet incet fara sa vreau ma intorceam la pesimism. Probabil ca nu ne putem abtine, traind in Romania, dar ar fi frumos sa iesi zambind de pe 3 bloguri din 10 macar .

Incercarea moarte n-are, asa ca ma voi lupta cu mine sa fac articole interesante si amuzante pe cat ma duce capsorul si cat mai putin pesimiste posibil .

"Against the assault of laughter nothing can stand" spunea nenea Mark Twain, asa ca daca scot un zambet pe zi de la cineva ma simt implinit.

3 comentarii:

Roxana Costea spunea...

da, dar, vezi tu, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. E usor sa arunci cuvinte aiurea ca sa faci rating si sa starnesti controverse, chiar daca nu asta crezi. Zambete mai starnim cu totii, dar cum zicea si Rocky, viata e dura :) si te mananca cainii (scuzati cacofonia) :)))))

Glory Box spunea...

Here you go: :))

Ionut spunea...

Hehe, thanx , You Made My DAy !!!:D