Beware of the sewer!


Masurile de securitate pt asigurarea Presedintelui U.S.A Monsieur Tufis in Constanta au inceput sa ia amploare.
Toti aurolacii de la intersectii au fost perchezitionati in pungi, nimeni nu va avea voie sa vanda rosii si oua in piete sau magazine in respectiva zi, femeile sunt rugate sa nu se urce la volan, lunetistii isi pregatesc pustile antrenandu-se pe pescarusi si nu in ultimul rand : autoritatile AU ASIGURAT GURILE DE CANALIZARE PRIN SUDURA.
Omg! De parca ar fi avut tupeul vreun asasin sa intre in canalizarile noastre, degeaba ai masca de gaze .... mai mult de 30 de secunde nu rezista nici un gandac. Lunetisti pe fiecare bloc din traseul delegatiei .... aveti grija oameni buni pt. ca la cat de bune sunt acoperisurile blocurilor s-ar putea sa va treziti cu un Hitman in apartament .
Oricum .... spre bucuria edililor majoritatea cheltuielilor din buget sunt justificate, pt. ca daca stam sa ne gandim, vizita in Romania a Domnului Dabaliu este cel mai bun prilej de atentare la neuronul mult prea singuratic a acestuia.

To be continued.....

5 comentarii:

Roxana Costea spunea...

bai, tampitii aia chiar au sudat gurile de canalizare sau tu faci caterinca?:)) ca io pun botu'

Ionut spunea...

Nu fac caterinca, asa umbla vorba prin sat :D

Glory Box spunea...

Nu face caterica. Si in Bucuresti au facut la fel. E ceva de groaza. Eu un perioada summit-ului lucrez de-acasa :)

Ionut spunea...

Bine ca lucrezi de acasa si nu te pun sa faci ore suplimentare pt "vacanta din perioada summit-ului" ;) You're one of the lucky ones :)

Glory Box spunea...

Haha, auzi, vacanta din perioada summit-ului ...
Bine, job-ul meu poate si fi facut de acasa in mare parte.