Find yourself


Incatuseaza-ti sufletul, incarcereaza-te intr-o poza si vei vedea cum te vede strainul ce incearca sa te ignore cand trece pe langa tine pe strada in speranta ca nu se va intelege ce ii trece prin minte in momentul in care te vede manevrand camera in scopuri ..... necunoscute pentru el. Afiseaza-te in prim plan, pentru a putea pune alte lucruri in fata gandirilor tale puerile care ar putea face pe
altii sa zambeasca in fata inocentei tale sau sa ridice spranceana in fata maturitatii tale.
Ai curajul sa iti deschizi sufletul in fata necunostului sau preferi sa te ascunzi in spatele comentariilor pt a nu fi dezvaluit "maselor"

4 comentarii:

Ionut spunea...

Din pacate am pus subiectul asta inainte sa-l vad pe cel al lui Glory :)) , se pare ca poti fi dezvaluit si de altii nu Adi ?:)) , dupa aceea lumea isi trage propriile concluzii :P

Glory Box spunea...

Un amic care este student la arta fotografica a facut cu inca un coleg un experiment pentru un proiect. Au pus in fata magazinului Unirii o oglinda pe strada si au pus 2 camere foto din 2 unghiuri. Cu una erau fotografiati oamenii inainte de a ajunge in dreptul oglinzii, cu cealalta fix in momentul in care treceau prin fata oglinzii. Felul in care oamenii isi schimbau postura si mimica atunci cand treceau prin dreptul oglinzii a fost foarte interesant :)

Ionut spunea...

Interesant proiect, l-au publicat pe undeva ? Ma fascineaza mult reactiile oamneilor pusi in diferite situatii, adica as vrea sa ma implic mai mult in trebusoara asta.

Glory Box spunea...

Din cate stiu eu nu este publicat pe nicaieri ... din pacate. Eu am auzit povestea la o bere, intr-un club :)