Marile buze de pe dosul puterii.












Se apropie Summit-ul NATO, Gogule! tratatia, scoate vinul ala bun, trage covorul rosu, da-ti cu strugurel pe buze sa nu zgarii dreaq pe careva, a da ... si nu uitati de zambetul larg si imaculat care spune "eeee nu e chiar asa de bine la noi dar macar ne straduim/ Romania e intr-o continua ascensiune, care se simte doar la nivelul salii de conferinte a Parlamentului".


Se mananca, se bea, se discuta, se fac promisiuni pe care unii mai inocenti dintre noi chiar le cred, se blocheaza traficul, se ascund cersetorii, calusul de la gura "realistilor" e bine fixat si totul este un succes.


Se termina Summit-ul, toata lumea pleaca acasa satisfacuta si cu burta plina, ne odihnim si ne trezim in aceeasi Romanie de ieri, in care Presedintele si Primul Ministru sunt intr-o batalie constanta cu gornete, uneori cu bloduri in varf, mai un avion de hartie inscriptionat cu amenintari prescurtate "fgm, sms, pastele matii de comunist" si noi ne intoarcem la sictir, indiferenta si pesimism.


"Domnule Presedinte, e foamete, saracie, o tornada a lovit loc. Caracal, s-a rasturnat un car cu boi in fata Parlamentului, un terorist a bombardat sediul PNG"

" Lasa-ma Gogule nu vezi cat ma enerveaza Tariceanu asta, stai sa-l rezolv pe el apoi vedem ce facem cu ...... ce ziceai tu pe acolo"


Atata timp cat strugurelul e la indemana, totul va decurge conform planului in Romanica, iar noi .... noi asteptam, ne agitam, trudim, speram si injuram persoana de la ghiseu in loc sa ne razbunam pe sistem.


La un moment dat tot o sa trebuiasca sa ne impotrivim "Omului" , e doar o chestiune de timp.

Vive la revolution! ;)





Niciun comentariu: